Valeriu Lucaci, Finanțe Asigurări Bănci și Burse de Valori , Anul II - Internship la Citibank

Deși a fost un stagiu neplătit, îmi dau seama că acest internship mi-a oferit un insight în sistemul bancar la care nu aș fi avut acces prin alt mod. Pe lângă faptul că m-am familiarizat cu cerințele și modul de operare specifice departamentului în care îmi desfășor stagiul, am dobândit și viziunea de ansamblu asupra modului de funcționare al întregii bănci. Am reușit să fac legătura între domeniile studiate la facultate și cerințele posutului. Mai mult, îmi este mai ușor să îmi aleg o specializare/ temă de licență relaționându-mă la descrierile posturilor angajaților unei bănci. Pentru acestea, trebuie să vă mulțumesc pentru șansa acordată.

Angelica Alexandra, Contabilitate și Informaticムde Gestiune, Anul III - internship la Ecovis România SRL

Experiența de care am parte în acest internship  este una absolut necesară pentru viitorul meu în ceea ce privește profesia de contabil. Mi-am dorit foarte mult să reușesc să am acces la un astfel de program și sunt mulțumită că am reușit să ajung aici. Astfel, învăț foarte multe lucruri noi, care mă ajută să-mi clarific ideile despre ce înseamnă să lucrezi cu adevărat în domeniul contabilității și mai mult, lucrul de zi cu zi, mă ajută să realizez tot mai mult că da, asta este meseria pe care doresc să o practic. De asemenea îmi doresc să învăț cât mai repede, bine și cât mai mult pentru a putea intra și mai adânc în problemele acestui domeniu, astfel pe viitor să pot spune că am devenit  „contabil”.

Andra Mihaela-Vasile, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Master anul II, ASE - internship la Citibank

A fost o experiență definitorie pentru traseul meu profesional. Intr-adevăr, efectul Citi „te prinde”.Odată ce intri în companie nu îți mai dorești să pleci.Accesul la informații de calitate, echipa de profesioniști, task-uri-le provocatoare și mediul de lucru,în general,mi-au lăsat o impresie foarte bună despre această companie. Recomand acest program de intership tuturor studenților cu profil economic.Nu au nimic de pierdut.Este o ocazie foarte bună să înveți și să te formezi ca viitor profesionist în domeniul economic/bancar.